Máni

Máni, navnet er valgt af Welling Ludvik og svarer til “Månen" på Islandsk, ifølge de nordiske myter er det navnet på den mand, der vil krydse himlen, trækkende på lysets vogn og give evig tid til mænd.

Máni er et komplet sidde system, der bringer os tilbage til det Island, der ikke går på kompromis, som omslutter os med den reneste natur, der tager os - ved subtraktion - til det oprindelige og væsentlige.
Linjens ekstreme enkelhed gør det muligt, uden forstyrrelser, at nyde komforten og kvaliteten af onstruktionen. Hver kurve og samling er fremhævet i detaljen.
Varieteten af stål, massivt ashwood eller aluminium stel, muliggør integration i ethvert interiør design projekt, fra indendørs til udendørs, fra arbejdspladser til hospitality områder, fra store kontrakt opgaver til boligen. Sæde skallen fremstillet af polypropylen eller 3D finer, kan fås med en fast sædepude eller helpolstret, også med kundens eget stof.  Den professionelle bænk er også tilgængelig, med endeløse arrangementer og egnet til løsninger i vente rum i offentlige rum.

strike

DEBI_Strike-P.jpg

STRIKE er ARRMET's bestseller, og står på restauranter verden over. STRIKE er en familie af stole bestående af en lounge stol, en lille karmstol og en barstol, hvis karakteristika er en blød og komfortabel form. Designet til brug i venteområder, barer, restauranter og hjemme privat. Den 3 delte, polstrede konstruktion af sæde og ryg giver optimal komfort. Med stel i messing eller kobber, får STRIKE et eksklusivt look, som er oppe i tiden.

 

 

 

 

 

Virginia

VIRGINIA er designet af Ludovica og Roberto Palomba, og kollektionen består af en stol og en barstol på et stel i ask. Sædeskallen er udført i brandhæmmende skum, håndlavet polstring. VIRGINIA er moderne og dog sensuel og opmærksomheds skabende.

Pocket

POCKET’s navn understreger stolens funktionalitet “lommestørrelse” Når det er krævet, passer
POCKET ind hvor plads er en udfordring, selv bag en dør. En kompakt, funktionel stol, som er klassisk i
al sin rationalitet. POCKET fås med sæde og ryg i kunststof eller i ask. Stolen får med rækkekobling for
brug til store opstillinger, og forskellige stolevogne er tilgængelige.