IN OUT

Stol og lounge stol kan nonchalant anvendes som indretningsløsning til både indendørs og udendørs miljøer. Stolene består af en metalstråd struktur med et lineært design med omhyggeligt flettet net af maritim snor, som fås i forskellige farver.

Stolen er komplet og kan stables. Det gør den velegnet til professionel brug. Både lounge og stol er velegnede til udendørs brug med deres malede stålstel.

LOG

 

LOG er en vigtig design kollektion af stole og barstole, hvor strukturen i stålstråden i stellet sammen med stålnettet fremhæver harmoni og  symmetri mellem tom og fuld.

Versioner med sæde og ryg i trådnet eller flettet med PVC-snor er velegnet til udendørs brug.Varianten med det pålimede lædersæde tilbyder en stilfuld løsning til indendørs anvendelse.

Randa

 

 

RANDA serien består af en stol, med og uden armlæn, en lounge stol og en barstol. Sæde og og ryg er flettet med en en maritim snor, som sammen med stellet overflade behandling giver resistens mod UV stråler, fugt, salt m.m. Linjerne , fleksibiliteten og letheden i sædet er perfekt for afslapning udenfor, og gør også at RANDA kan anvendes indendørs hele året. Den flettede snor fås i 7 forskellige, friske farver.

 

 

 

 

 

Zebra

 

ZEBRA er en ny stol for ARRMET hvor inden- og udendørs brug mødes. ZEBRA fås med og uden armlæn, en barstol, og med sæde og ryg i smukt flettet gjorde i 4 moderigtige farver. Stålstellet får i hvid, sort, brun, inox og kobber. Kobber overfladen passer perfekt til de flettede gjorde i lakse farve. Zebra kan stable, og er derfor anvendelig til kontrakt brug