OM Mix-Design 

MIX - Design er en distributions & agent virksomhed, der sælger og distribuerer møbler m.m. til hovedsagelig kontraktmarkedet i hele Skandinavien. Vi koncentrerer os især om områderne restaurant, hotel, kantine, konference, undervisning, møde, sal , lounge og andre områder hvor der ønskes en fleksibel indretning, og hvor mennesker er i centrum.
Grundet vores møblers moderne design og kvalitet, kan de også med fordel anvendes i det private hjem.
Alle MIX – Designs produkter har en høj standard af kvalitet, kan tåle at blive brugt i offentligt miljø, såvel som også i det private hjem, og er designet af velrenommerede, internationalt anerkendte designere.
MIX–Design arbejder med 5 internationale brands:
MODUS Furniture fra England
Italienske MINIFORMS
ARRMET
 fra Italien
Brasilianske SOLLOS
WANG COPENHAGEN
fra Danmark

MIX – Design’s produkter og henvender sig primært til førende arkitekter og forhandlere, hovedsagelig på kontaktmarkedet, som indretter både private og offentlige rum i hele Skandinavien.
MIX – designs kollektioner er udvalgt med stor omhu, med fokus på produkter af høj kvalitet, lang livscyklus, godt design, stor anvendelighed og dedikeret miljøbevidsthed.
Til rækken af designere kan nævnes navne som: 
PearsonLloyd, Claesson Koivisto Rune, Monica Förster, Jonathan Prestwich, Patrick Norguet, Simon Pengelly, Michael Sodeau, Sir Kenneth Grange & Jack Schmith, danske Welling - Ludvig, NOTE design Stockholm med flere.

Per Aagaard Jepsen har en arkitekt baggrund, har været i møbelbranchen siden 1984. Per var i 16 år indehaver af Danerka A/S indtil slutningen af 2011, og har således en mangeårig erfaring med indretning, design, produktion, international salg og markedsføring af møbler, til især kontraktmarkedet