OM Mix-Design 

MIX - Design er en distributions & agent virksomhed, der sælger og distribuerer møbler m.m. til hovedsagelig kontraktmarkedet i hele Skandinavien. Vi koncentrerer os inden for områderne restaurant, hotel, kantine, konference, undervisning, møde, sal , lounge og andre områder hvor der ønskes en fleksibel indretning, og hvor mennesker er i centrum.
Grundet vores møblers moderne design kan de også med fordel anvendes i det private hjem.
Per Aagaard Jepsen har en arkitekt baggrund, har været i møbelbranchen siden 1984. Per var i 16 år indehaver af Danerka A/S indtil slutningen af 2011, og har således en mangeårig erfaring med indretning, design, produktion, international salg og markedsføring af møbler, til især kontraktmarkedet.
Alle MIX – Designs produkter har en høj standard af kvalitet, kan tåle at blive brugt i offentligt miljø, såvel som også i det private hjem, og er designet af velrenommerede, internationalt kendte designere.

MIX–Design arbejder med 4 internationale brands.
I Skandinavien repræsenteres MODUS Furniture fra England, italienske Miniforms, Bordbar fra Tyskland, svenske KEYSTONE repræsenteres kun i Danmark.

MIX – Design’s produkter og henvender sig primært til førende arkitekter og forhandlere, hovedsagelig på kontaktmarkedet, som indretter både private og offentlige rum i hele Skandinavien.
MIX – designs kollektioner er udvalgt med stor omhu, med fokus på produkter af høj kvalitet, lang livscyklus, godt design, stor anvendelighed og dedikeret miljøbevidsthed.
Til rækken af designere kan nævnes navne som: 
PearsonLloyd, Claesson Koivisto Rune, Monica Förster, Jonathan Prestwich, Patrick Norguet, Simon Pengelly, Michael Sodeau, Sir Kenneth Grange & Jack Schmith med flere.