OM ARRMET

Arrmet designer og producerer sidde løsninger og borde, der kombinerer håndværk og industrialisering. Vi blander stål - ledemotiv efter vor tradition - sammen med alsidigheden af polypropylen, varmen fra træ og komforten af polstring. De fremstiller produkter til det ude og inde, holdbare og bæredygtige, idet der tages hensyn til markedets krav og behov hos designerne, hvilket skaber identitet og uovertrufne kollektioner

Alt dette er Arrmet; ideer bliver til stole, stole bliver oplevelse, oplevelse omslutter skatten af kvaliteten af deres produkter.
Arrmet tror på, at virksomheden er skabt af de mennesker, der hver dag drømmer og investerer deres på at jagte firmaets vision, og de reagerer på alles engagement med omsorg og respekt for miljøet omkring os.

Arrmet har tillid til certificerede leverandører, anvender kun træ fra skovbrug som ledes korrekt og ansvarligt i henhold til strenge miljømæssige, sociale og økonomiske standarder. Metal og plast, brug af genanvendelige materialer produceret i faciliteter, der respekterer miljølovgivning med løbende opdaterede og forbedrede teknologier til øget forebyggelse af forurening.

Arrmet’s arv med at lytte og reagere er grundlaget for ethvert forhold til deers interne og eksterne samarbejdspartnere, fordi de er uendeligt vigtige, og tidløshed også for de individuelle missioner.
Arrmet arbejder med ISO 9001 kvalitetsstyringssystem.