Lænestole

MAD stolen
Balancen i går og i dag, med let vægt og soliditet, oversætter netop det orkestrerede arrangement af flydende linjer, tykke og tynde som danner en behagelig rytme. Rattan flettet er symbolsk for de brasilianske møblers lethed, og dets bløde kurver giver let vægt og robusthed på samme tid.

Daff stolen
Den stærke formelle appel gør opmærksom på stolen kurver. Dens skallignende form prioriterer komfort, og dets organiske æstetiske snit viser den perfekte balance mellem former og volumen af modernistiske møbler.

JOY stolens stærke formelle appel gør opmærksom på kurverne og afslører stellets materiale, som synes at omfavne det polstrede sæde og ryglæn. Dens skallignende form prioriterer komfort, og dens organiske æstetiske udtryk viser den perfekte balance mellem former og volumen. 

ISA lounge stolen er udtænkt fra ideen om multivalens. Designet er let og subtilt, det har en slående identitet, som kombineret med træets teksturer, tilpasser sig enhver form for miljø, hvad enten det er kommercielt eller boligmæssigt. 

Sædet på DORA stolen er blødt og hyggeligt og omfavner straks til kroppen. Dens struktur giver en balance mellem lige linjer og glatte, delikate kurver. En moderne form med funktioner, der giver den en velkendt, og nostalgisk følelse.