Welcome on bord

Download 2017 katalog

Download 2017 katalog

Bordbar - navnet har lige siden 2006 været synonymt med transformationen af autentiske fly trolleys til tidsløse design objekter for privat og kontrakt brug.
Vi var de første med ideen at istandgøre trollyes for hverdags brug uden for flyet. Vi er ikke alene de mest erfarne på markedet, men vi bliver ved med at udvikle os selv ved en konstant at udvikle nye modeller og udstyr.
Formen i sig selv er reduceret til det essentielle: 100% klar funktionalitet.
Og i uforgængelig kvalitet.

Dette er basis for vores produktion i Køln, hvor unikke produkter er møjsommeligt hånd forarbejdede.
Dette gælder både renoverede trolleys, men også vores produktion af nye trolleys.
Det funktionelle design, den tekniske perfektion og de harmoniske proportioner vil overbevise enhver. Vores kunder er fascineret af individuelt og unikt design. Men store firmaer kan også lide at bruge vores trolleys på udstillinger, til promovering og markedting tiltag, fordi de på elegant vis kombinerer mange praktiske formål med uforligneligt og mindeværdigt design.

Som tysk producent, har bordbar en sund “let’s do this” attitude. Vores forventninger til kvalitet er lige så høje som til et harmonisk partnerskab. Det gælder for vores kunder så vel som for vores medarbejdere.

Uanset den nu verdensomspændende aktivitet af virksomheden, har lidenskaben forblevet den samme. bordbar’s designs er overvejende udviklet i vores in-house design studio. Vores produkter er et udtryk for en individuel kultur i private hjem, i køkkenet, på badeværelse, og ikke mindst på kontoret og udendørs arealer. Det unikke design og funktionalitet bordbar produkter er blevet kopieret mange gange, men er stadig helt uovertrufne. Den eftertragtede designpris red dot for bordbar silver edition er bevis for vognenes høje kvalitet og design niveau.