Barstole og  taburetter

Phillips taburetten har taget sit navn fra den X-formede drivskrue, der almindeligvis er kendt som Phillips skruen, på grund af lighedens form. Dette er en legende fortolkning af klaverstole, som også kan bruges som et sidebord. 

DINNA barstol Et produkt med en stærk og formel appel, der gør opmærksom på sine kurver, som udlægger træstrukturen med det slanke snit. Designet blev inspireret fra et industrielt økonomisk synspunkt, mere gennemskueligt og mindre ideologisk, i overensstemmelse med den globale kontekst.

 

BOSSA barstol bringer i sin sammensætning tankerne hen til de formelle elementer i brasiliansk kultur og er udtænkt af princippet om enkelhed og raffinement. 
Et imødekommende stykke design, med nutidige elementer, men et som er ikke er bundet af mode eller tendenser, og vil blive opdateret i de kommende år.

 

ANNA barstolens arrangementet af vinkler, samlinger og affasninger er en entydig karakteristisk for ANN - kollektionen. Frie strømmende linjer giver et design, der er tidløst og åbent for sammensætninger af enhver art.